EPA-EFE/Emilio Naranjo

Predsedniku madridskog Reala Florentinu Peresu se nikako ne sviđa što je Luka Modrić o dalje u startnoj postavi tog kluba.

Novinar “Atletika”, koji se naročito bavi dešavanjima u Realu, Mario Kortegana je istakao da je Peres na to skrenuo pažnju Karlu Anćelotiju još prošle godine.

Međutim, ovaj se odlučio da ga uvrsti među 11 za derbi protiv Atletika koji je pripao “jorgandžijama” (3:1).

“Peres je jako nezadovoljan što Modrić i Kros i dalje čine tandem veznog reda, posebno u važnim utakmicama. Ne želi da oni više igraju, te je to više puta rekao Anćelotiju, i to još prošle sezone”, ističe španski novinar.

Anćeloti je objasnio zašto se Modrić našao u startnih 11 na konferecniji za medije.

“Krenuo sam s Modrićem jer sam htio što više imati loptu, a i želio sam odmoriti Čuamenija, koji u poslednje vreme igra puno”, izjavio je italijanski stručnjak.

Međutim, već na početku drugog poluvremena ga je izveo.

“Zato što je Atletiko bio bolji od nas. Rano su postigli dva gola, branili se bolje i brzo vršili tranziciju. Ne želim da upiratem prstom, raditi to Modriću bilo bi previše, ali on je igrao loše. Kao i njegovi saigrači. Zato sam na poluvremenu umesto Modrića uveo napadača Hoselua kako bismo bili opasniji u napadu”, zaključio je Anćeloti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here