instagram/printscreen
Andrija Milošević

Glumačko-partnerski par Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sa nestrpljenjem čekaju da postanu roditelji, a glumac se o velikim vestima sada prvi put oglasio.

Naime, Andrija je poručio da su Aleksandra i on dobili brojne čestitke, a u prvi mah lepe vesti su podelili samo sa malim krugom ljudi.

– Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti – kaže glumac.

Aleksandra i Andrija ranije su oboje otvoreno govorili o želji da dobiju dete.

– Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi – rekao je ranije Andrija i dodao da unapred zna kakav će biti otac.

– Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti – ja ću se rastopiti kao topla čokolada kad ugledam svoje dete – rekao je on.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime