ATAImages
Aca Lukas

Pevač Aca Lukas jedan je od retkih čija će životna priča biti pretočena u filmski scenario! Snimanje filma o životu Ace Lukasa planirano je za kraj ove godine, a novinar i pisac Vanja Bulić uveliko radi na scenariju i pripremi materijala.

Naime, kako saznajemo, produkcija „Hype“ radi na ovom projektu, a još uvek se ne zna ko će igrati Lukasa, ali je njegovoj bivšoj supruzi Sonji ponuđeno da u ovom video ostvarenju igra sebe samu. Ideja je i da se, osim visokobudžetnog filma, uradi i serija o Lukasu.

– Lukasov život je toliko zanimljiv, neobičan i buran, da je veoma teško smestiti ga u dva-tri sata, pa je planirano da u film stanu samo najzanimljiviji segmenti njegovog lika i dela, dok će u seriji biti prikazano njegovo odrastanje, put kojim je išao, bavljenje rokenrolom u grupi „Viktorija“, nastupi na splavovima 90- tih… – ispričao je izvor i istakao da će Lukas u filmu biti predstavljen baš onakav kakav jeste.

– Verno će biti prikazana i njegova borba sa porocima, sa kockom, drogom, ženama… Ukratko, film i serija o Lukasu će biti upravo ono što Lukas zaista jeste i u privatnom životu. Osim dobrog scenarija, veoma je važno i pitanje ko će igrati Lukasa jer je to veoma veliki glumački izazov. Za sada se spominje ime Vladimira Kovačevića, koji ga odlično imitira i skida sve njegove pokrete i mimiku – ispričao je izvor.

Vanja Bulić, koji je kao dugogodišnji novinar i autor kultne emisije „Biseri“, upoznat sa životom naše najveće folk zvezde, ozbiljno je prionuo na posao, i prema našim saznanjima, do detalja razrađuje scenario. Saša Mirković, idejni je tvorac ovog projekta, i sa svojom produkcijskom kućom, staće iza njega.

Iako detalje nije želeo da nam otkriva u ovoj fazi, potvrdio je naša saznanja, kao i to da je Sonji Vuksanović ponudio glavnu žensku ulogu.

– Ukoliko Sonja ne prihvati moju ponudu i „Hype“ produkcije, onda ćemo uraditi kasting za njen lik, a što se tiče lika Ace Lukasa, zanimljiv mi je mladi glumac Vladimir Kovačević. On bi mogao da verno odglumi Lukasa, samo ako Aca tako odluči – kaže Saša Mirković za  i dodaje:

– Što se tiče samog projekta, krenuo je da se radi. Vanju Bulića smo angažovali da napiše roman koji ćemo ekranizovati kroz seriju i film o životu Ace Lukasa – objasnio je Mirković

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime