Vesti
Roditelji cestitaju 'desetkama' pobedu u finalu

Beli orlovi iz Boniriga su bar na kratko ostavili po strani muke iz prvenstva, gde im na početku Druge Premijer lige baš i ne ide kako bi želeli. Ali, na početku takmičenja u FFA kupu zabeležili su sigurnu i ubedljivu pobedu.

Amaterska ekipa Lejn Kov sa severa Sidneja bila je slab protivnik srpskom klubu, koji je u gostima slavio rezultatom 6:2.

Golove za tim iz Boniriga postigli su Džuda Kler, Riči Darko (dva), Kajl Džonson, Radovan Pavićević i Asmir Kadrić. Bila je to prilika da se ekipa opusti, da popravi efikasnost i samim tim stekne samopouzdanje pred naredne važne utakmice u šampionatu.

Zzrebom je odlučeno da Orlovi u narednom, 5. kolu FFA kupa igraju protiv ekipe Apija Lajkard. Gostovanje starim znancima iz Prve Premijer lige NSW biće pravi izazov za Bele orlove i prilike da se odmere u duelu sa ekipom iz višeg ranga, u koji srpski klub po svaku cenu želi da se vrati na kraju ove godine.

Ali, pre duela s Apijom, Orlove čeka nastavak prvenstvenih okršaja. U subotu u Srpski centar u Bonirigu dolaze poslednjeplasirane komšije Mauntis Vonderers. Biće to idealna prilika da se ekipa trenera Osalivena vrati na pobednički kolosek i u šampionatu i da počne da nadoknađuje ispušteno u prethodnih pet kola.

Utakmica protiv Vonderersa počinje u petak u 18.30 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here