Foto: MN Press
Radmilo Armenulić

Legendarni selektor naše teniske reprezentacije Radmilo Armenulić smatra da je Novak Đoković vakcinisan, te da treba to javno da prizna i ode u Melburn kako bi osvojio još jednu, 21, titulu na velikom turniru.

Razne teorije navijača govore o tome da se Novak vakcinisao, a ovom temom se bave i svetski mediji proteklih meseci. Radmilo Armenulić smatra da Đoković treba da otkrije javnosti da li je primio vakcinu, pošto će ovako samo on biti na gubitku.

– Smatram da Novak ne treba da pravi dramu oko toga, već otvoreno da kaže da li je vakcinisan ili ne. Ovako može samo sebi da naškodi. Prosto je, ako se ne vakciniše, neće moći da igra, a to je samo njemu minus – istakao je za Mondo, bivši selektor teniske reprezentacije, Radmilo Armenulić

Takođe, bivši teniski as tvrdi i da je Đoković već vakcinisan, samo to još ne želi da kaže.

– Mislim da je Novak vakcinisan i da će igrati tamo. Moj izvor je to što je ušao u Austriju. Znate da je tamo ‘lokdaun’ i sve, tako da ne bi mogao da uđe da nije vakcinisan – dodao je Armenulić.

1 COMMENT

  1. A ja smatram, da bi mu bilo bolje, da čuti, a ne da nam iznosi, šta on misli, da je neko uradio! Kao da je rekao, da valjda nije toliko glup, da se ne vakciniše!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here