EPA-EFE/MATTEO BAZZI

“Mauro Ikardi morao je da napusti Inter pošto je objavljena laž da sam ja u vezi sa njegovim saigračem Marcelom Brozovićem”, izjavila je njegova supruga Vanda Nara na suđenju novinaru Fabriciju Koroni.

Korona je u februaru 2019. objavio da Vanda vara Ikardija s hrvatskim reprezentativcem. Ona je zbog toga tužila italijanskog novinara.

– Nikada nisam bila u vezi sa Brozovićem. Nikome nije jasno odakle ta lažna priča. Nisam nikada imala broj telefona Brozovića, nismo se ni družili – rekla je Vanda pred sudijama.

– Ova nam je priča stvorila brojne probleme. I unutar porodice i van nje. Decu su mi maltretirali u školi, stvoreni su problemi i mom suprugu i meni. Ja sam njegov menadžer. Ništa u toj priči nije bilo istinito – dodala je ona.

Ikardi je u septembru 2019. prešao u Pari Sen Žermen.

– Mauro je bio prisiljen da promeni klub. Inter ga je opteretio, tražili su da promeni menadžera, uzeli mu kapitensku traku… Nije to bilo zbog njegovih igara, nego zbog ovog skandala. Taj članak je stvorio jaz između Ikardija, kluba, navijača i menadžera – navela je Vanda.

Na sledećem ročištu će svedočiti i Brozović, koji je takođe tužio novinare. Navodno bi tada trebalo da svedoči i Ivan Perišić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here