Instagram
Hurricane

Grupa Hurricane napravila je promociju povodom svoje nove dve pesme, a tom prilikom odgovarale su na brojna pitanja o svom privatnom životu, kao i o navodnim trzavicama koja se dešavaju unutar ove popularne ženske grupe.

Mnogo se pisalo o vašim honorarima, napuštanju grupe, šta je od svega toga istina? Da li su vam zaista honorari 300 evra?

Ivana: Nemamo para od nastupa, šta ćemo sad (smeh)

Ksenija: Ja ne znam ko je to pisao iskreno, to je ono što smo mi objavile na našem oficijelnom profilu, mi se stvarno raspadamo. Ali raspadamo se od posla. Stalno izbacujemo nove projekte, o raspadu grupe ni reči.

Sanja: Ti navodi se bukvalno demantuju našim pojavljivanjem ovde, vašim prisustvom, nove pesme, satovi, parfemi, stvarno više ne znamo šta ćemo.

Puno radite, nastupate, da li ste uspele neki novac da „uštekate”, da možda kupite stanove, automobile?

Ivana: Kad budemo kupile stanove, pohvalićemo vam se, nema još uvek ničega.

Ksenija: Mislim da ćemo to objaviti na našim Instagram profilima, tako da ćete tada svi znati.

Sve tri ste različite, da li postoje sukobi i kako ih rešavate?

Ksenija: Generalno u svakom kolektivu postoje sukobi, to je nešto najnormalniije. Ali sve tri imamo isti cilj i za njega radimo, to je nešto najlepše na svetu, ne postoji bolji posao od ovoga. Svaka od nas ima neki zaje*an karakter. Ali naučile smo kako koja sa kojom.

Ivana: Svaka od nas je temperamentna, samo što neki kompromis mora da se nađe. I poenta je da budemo različite.

Da li ste zamerile Mariji Šerifović to što joj se ne dopada vaša pesma?

Sanja: Nema problema, slobodno (smeh). Sigurno je da joj se nešto nekad neće svideti i ne treba zato što smo mi dobre da joj se nešto svidi. Super, neka kaže, mi volimo i pozitivne i negativne kritike da možemo da rastemo na najbolji mogući način.

Ivana: Ona je naš idol i mi je stvarno puno volimo, bila je sa nama na „Evroviziji”, puno nas je podržala u Roterdamu, na tome joj mnogo hvala.

Ksenija: Ona nam je pre svega prijatelj, tako da… Samo neka bude iskrena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here