pixabay.com

Jedan australijski novinar platio je kriglu piva u jednom mančesterskom hotelu 55.000 funti (61.356 evra) – greškom devojke za barom.

Piter Lejlor, novinar jednog australijskog lista, platio je astronomsku sumu za flašu dojčers IPA piva u hotelu Malmezon, nakon što je dan proveo gledajuci kriket na Old Trafordu.

– Odlučio sam da popijem pivo u povratku i svratio sam jer su mi tu bili smešteni drugari – rekao je Lejlor.

– Kad sam platio, nisam nosio svoje naočare, a bilo je nekih problema sa POS terminalom, tako da sam morao dvaput da pogledam. Imao sam neki čudan osećaj i upitao: “Koliko sam platio to pivo? Devojka za barom pogledala je račun i kazala: O, bože!, a onda je malo oklevala da mi ga pokaže – ispričao je Lejlor.

On kaže kako je, pošto je uvideo da mu je naplaćeno 55.000 funti, menadžer hotela smesta priznao grešku i obećao da će mu pomoći da to sredi sa bankom.

Lejlor je otišao, pogrešno pretpostavivši kako banka neće proknjižiti tako veliku isplatu u svakom slučaju.

– Probudio me je telefon, zvala me je uspaničena žena koja je otkrila ogromni manjak na mom hipotekarnom računu – kazao je Lejlor.

– Uzmu novac za sekund, ali izgleda da im treba 10 radnih dana da ga vrate – prokomentarisao je on, prenosi “Gardijan”.

Portparol hotela kaže da trenutno sprovode istragu u vezi sa tim događajem i da su uspostavili kontakt sa Piterom kako bi se izvinili i uverili ga da će sve biti rešeno što pre.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here