Youtube/Printskrin
Aleksa Avramović

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je danas da “crno-bele” očekuje težak meč protiv Olimpijakosa i dodao da “crno-beli” više nemaju pravo na kiks u Evroligi.

Košarkaši Partizana će sutra od 20.30 časova u beogradskoj “Štark areni” dočekati Olimpijakos u 32. kolu Evrolige.

– Očekuje nas teška utakmica, jer nema prostora za kiks. Dobro smo trenirali, izlazimo iz perioda u kojem smo gde nismo loše igrali. Olimpijakos igra dugo zajedno, okosnica tima je tu već dugi niz godina. Dovode igrače koji poznaju filozofiju i način njihove igre, kao što su kao Nikola Milutinov i Najdžel Vilijams Gos. Imaju odličnog trenera koji je prošle godine bio najbolji trener Evrolige. Igraju disciplinovanu i agresivnu i čvrstu odbranu. Igramo pred našim navijačima. Tu igramo bolje nego na strani i vreme je da pokažemo zube – rekao je Avramović na konferenciji za medije.

Partizan se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 14 pobeda i 17 poraza.

“Crno-beli” se bore za plasman u plej-in Evrolige. Olimpijakos je peti sa skorom 19/12.

– Svi znamo kakva je ekipa Olimpijakos. Nama su sve utakmice do kraja važne, moramo da ostavimo srce na terenu. Želimo da pobedimo, treniramo za to, svaka utakmica je bitna, a mi ćemo dati sve od sebe – rekao je košarkaš Partizana Alen Smailagić.

Košarkaš Partizana Zek Ledej, koji je bio u SAD zbog smrti oca, nije se još pridružio ekipi.

– Naravno da nas je to poremetilo, velika tragedija je zadesila Zeka i njegovu porodicu. Jedva čekamo da dođe – dodao je Smailagić.

Košarkaši Partizana će imati veliku podršku navijača na meču sa Olimpijakosom, pošto su rasprodate sve ulaznice za utakmicu sa grčkim klubom.

– Nemam šta da kažem, obožavam navijače, prijaju nam. Oni su naš šesti igrač – istakao je Smailagić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here