Bačena bomba u punoj diskoteci u Velikoj Kladuši, 30 povređenih

0

Foto: Ilustracija

Povređeni, među kojima je i muškarac koji je bacio bombu, prebačeni su u Kantonalnu bolnicu u Bihaću. Kako se nezvanično saznaje, bombaš je pre napada povređen u fizičkom obračunu sa pripadnicima obezbeđenja diskoteke.

 

Policija počinitelja od ranije poznaje po teškim krivičnim delima razbojništva. Iz policije kažu da je nedavno izašao na slobodu.

 

Nezvanično se saznaje da je reč o kriminlacu E. R. koji je pre izvesnog vremena takođe bacio bombu u jedan lokal u Velikoj Kladuši.

 

U Kantonalnoj bolnici u Bihaću potvrđeno je da je do 10 sati ujutru u prostorije bolnice primljeno 17 povređenih iz Velike Kladuše, mada su vozila hitne i dalje dovozila povređene.

 

"Radi se uglavnom o povredama gornjih i donjih ekstremiteta i glave. Nekoliko lica je već bilo u operacionoj sali. I ortopedska i hirurška operaciona sala su u maksimalnoj funkciji", rekla je portparolka bolnice Maja Hadžimehmedović.

 

Ona je istakla da stanje nijednog pacijenta trenutno nije kritično, ali da pojedini pacijenti imaju teške telesne povrede.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here