EPA/Filip Singer
Trener Crvene zvezde Barak Bahar

Trener Crvene zvezde Barak Bahar ljut je što je UEFA ignorisala njegov politički govor o ratu između Izraela i Palestine.

Bahar je iskoristio reprezentativnu pauzu da prvi put od početka rata na Bliskom istoku poseti svoju porodicu u Izraelu i tom prilikom je govorio za tamošnje medije.

Izraelske novinare je zanimalo koliko se u Srbiji prate ratna dešavanja i kakav je stav Srba po pitanju rata.

– Predstavljam srpski klub i navijači nisu zainteresovani za ono što se dešava u Izraelu. Moraš da budeš fokusiran na utakmicu, na Ligu šampiona…. Ali, postoje momenti kada karijeru staviš sa strane i misliš na ono što je najvažnije. To sam i uradio… ispričao je Bahar aludirajući na svoj govor na konferenciji za medije u Lajpcigu, pa nastavio:

– Odlučio sam da ne dajem intervjue pre toga, pošto nisam mogao da pričam o fudbalu. Čekao sam pravi trenutak da to ispričam, pošto nije u pitanju normalna situacija.

UEFA je ignorisala njegov govor što ga je jako zabolelo.

– Nekad je bolje biti i kažnjen. To nije pomenuto na sajtu UEFA. S druge strane, moj klub razume našu situaciju – zaključio je Bahar.

6 COMMENTS

  1. Poštovsni Rade,
    Uz dužno poštovanj moram da Vas obavestim da je Država Izrael bila jedina država “Zapadnog” sveta koja je početkom rata devedesetih imala diplomatske odnose sa Srbijom. Čak je postojao direktan let Beograd-Tel Aviv.

  2. E ako Srbiju ne zanima situacija oko etnickog ciscenja u palestini,onda mene ne zanima ni isto u krajini i kosovu.Generalno

  3. Barak pokušava vrlo pefidno da ponizi Srbiju,kako bi opravdao promašaj decenije crvene zvezde dovodeći ga u klub,napravio je dosad mnogo štete velikoj zvezdi,bilobi lepo da je napusti,ili ćej ga Delije oterati

  4. Zna dobro taja Barak za koga navija srpski narod.Zna dobro srpski narod da je Izrael udario noz u ledja sto je priznao laznu drzavicu na srpskom KiM.Zna srpski narod da izrael nista nije uradio tolike godine zapadnog terora .Amerike i NATO pakta protiv Srba u celom SRPSKOM SVETU na Balkanu.Znaju Srbi da isti taj Izrale svake godine posrzava Ustaski genocid tokom OLUJE i salje svoje generale na proslavu Oluje u KNIN nekada glavni grad RSK.Bolje bi bilo da se skoncentrises na ono sto te je C.Zvaezda debelo platila ane da se bavis politikom.Ne zaboravi da si tvojim dolaskom unistio jednu veliku Zvezdu.O tome se za sada javno cuti

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here