Printscreen/Youtube
Baja Mali Knindža

Popularni pevač ovih dana vredno se priprema za muzički spektakl zakazan za 24. jun na Tašmajdanu, a ono što mnogi ne znaju jeste da je Baja Mali Knindža prvi put zapevao na ovom stadionu još pre 30 godina i to sa Borom Đorđevićem.

Baja je tada bio specijalni gost na nastupu legendarnog benda Riblja Čorba sa kojima je izveo i duet, a kako je najavio ima iznenađenja u vidu gostiju i za svoju publiku.

Koncert je nazvan po hitu “Ptico moja, bijeli labude”, a osim ove pesme publika će čuti i “Stari bagrem”, “Tamara”, “Prepelice”, “Volela me kao druga”, “Samo je moj stari znao”, “Pevaj Srbijo”, “Morem plovi jedna mala barka”, kao i mnoge druge…

Baja Mali Knindža koncert je trebalo da održi 27. maja, ali ga je pomerio zbog stravične tragedije u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

– Ja sam možda pevač i umetnik, ali sam pre i iznad svega otac šestoro dece i ne mogu ni da zamislim sav bol kroz koji prolaze oni kojima su deca stradala. U znak poštovanja prema nedužnim životima koje smo izgubili, najmanje što sam mogao jeste da sačekam da prođe 40 dana od tragedije, pa smo uzeli prvi slobodan datum a to je 24. jun. Sve ostalo ostaje isto, Tašmajdan, 20 sati, publika i ja i pesme koje vole sve ove godine – rekao je ovim povodom Baja ranije, a karte kupljene za prvi datum i ostaju važeće i za novi koncert.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here