EPA-EFE/Morry Gash
Džo Bajden

Američki predsednik Džo Bajden i dalje insistira da će Rusija morati da “plati” ako se bude ponašala agresivno i nepromišljeno, izjavio je danas državni sekretar SAD Entoni Blinken u intervjuu za NBC.

– Predsednik Bajden je vrlo jasan u vezi s tim. Ako se Rusija bude ponašala bezobzirno ili agresivno, platiće, biće posledica – rekao je Blinken, preneo je Tass.

On je rekao da je Vašington zabrinut zbog situacije na rusko-ukrajinskoj granici, pa su SAD trenutno u bliskom kontaktu sa svojim saveznicima i partnerima u Evropi.

– Moram da vam kažem da sam stvarno zabrinut zbog ruskih akcija na granici sa Ukrajinom. Na toj granici ima više ruskih vojnika nego bilo kada od 2014. godine – istakao je Blinken.

On je dodao su SAD zbog toga u vrlo bliskom kontaktu i uskoj koordinaciji sa svojim saveznicima i partnerima u Evropi.

– Svi mi delimo tu zabrinutost – naglasio je Blinken.

9 COMMENTS

  1. Rusija I svi Srbi koji podrzavaju diktatora treba da zavrse u sibiru, I treba poslati Seselja za rusiju tamo mu je mesto, bitanga udbaska.

  2. Svi SAD predsednici su vodili ratove i uništavali tuđe ekonomije, Obama je dobio Nobela za 4 rata koja je vodio, sada je došao red da padnu i pašće, mnogo će da ih boli svet trpi njihov teror od 1945.Dosta je, i Bajden je shvatio da su stepenice klizave.

  3. Kreni , kreni prema meni, ajde bajdenko kreni pravo za sibir i kaži putinu evo nas kod vas sad ćeš da platiš,AL NEMOJ SAMO DA PRETIŠ MALO I OSTVARI PA DA TI SE VRATI

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here