EPA/Etienne Laurent
Džo Bajden

Gotovo sve ozbiljnije ankete u SAD pokazuju da predsednički kandidat Demokratske stranke Džo Bajden gotovo iz dana u dan povećava svoje izglede za pobedu na predsedničkim izborima nad Donaldom Trampom, izvestio je CNN.

Samo 100 dana uoči novembarskih predsedničkih izbora u SAD rezultati anketa pokazuju da 29 odsto ispitanika smatra da je koronavirus najvažnije pitanje s kojim se suočavaju SAD, dok gotovo upola manje anketiranih smatra da je najvažnije nacionalno pitanje ekonomija.

Činjenica da su Amerikanci percipirali koronavirus, a ne ekonomiju kao najvažnije nacionalno pitanje, ukazuje da je predsednik Tramp, u ovom trenutku, suočen sa ozbiljnim problemom.

Ipak, analitičari smatraju da bi Trampove šanse za pobedu ponovo mogle da se poboljšaju ukoliko bi se poboljšala i epidemiološka situacija u zemlji.

– U ovom trenutku, radije biste da budete Džo Bajden nego Donald Tramp, ali izborna trka je ipak još daleko od završene – zaključuje CNN.

1 COMMENT

  1. Trenutno je za našu Srbiju Donald Tramp. Nebih želeo Džo Bajdena ni da sanjam a kamoli za predsednika SAD koji je ogromno veliki Srbomrzac još od Hrvatske BIH i Bombardovanje naše Srbije. Dalekamu kuća. Za Venecuelu mi je žao jer Donald Tramp je milijarder i on misli samo na Profit. Međutim unutar Venecuele je ogromna korupcija i turbolencija. Svi koji su glavni i na ogromno velikom položaju su pokrali Venecuelu pokupovali po Floridi Vile i Privatne Avione. Ti isti su bili veliki Socijalisti u Čavezovoj Partiji. Čim su pokrali Milione i Milijarde pobegli su i govore kako je Maduro Maduradža Diktator i tako je Tramp koji ne voli siromašluk i socijalizam stavio Venecueli jake Sankcije gde je postavio figuru Gvaijda za Predsednika Države. A gvajdo je pokrao ogromno miliona pa čak i Donald Trampa njegovog zaštitnika. Opet je bolje Tramp nego Lipsa Džo Bajden Katolik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here