Bajern potvrdio da Kros ide u Real!

0

Napustio Minhen: Toni Kros
 

Toni Kros je jednom nogom već u Real Madridu. Nemački reprezentativac je već stigao u Španiju i prema navodima tamošnjih medija postoji mogućnost da tokom dana ozvaniči transfer među šampione Evrope.

 

On je sinoć doputovao na odmor na Majorku, ali je teško poverovati da je samo radi izležavanja po plažama stigao na letovanje, pošto se svakog časa očekuje da bude promovisan na stadionu Santjago Bernabeu. To je potvrdio čak i direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige koji je objasnio i zbog čega su Bavarci prinuđeni da ovog leta prodaju jednog od najboljih igrača.
"Nismo želeli da dođemo u situaciju da nam Kros ode bez obeštećenja. Naša je obaveza da vodimo računa o klupskim finansijama, a nismo mogli da priuštimo takav luksuz da Tonija damo za džabe sledeće godine kad mu istekne ugovor. Tačno je da Toni razogavara sa Madriđanima. Još ništa nije gotovo. Jedino mogu da potvrdim da smo i mi u pregovorima sa Realom“, rekao je Rumenige i naveo da žali što Bajern nije uspeo da ubedi Krosa da produži ugovor.

 

Toni Kros će preći u Real za 25 miliona evra, zameniće saigrača iz reprezentacije Samija Kediru koji je na pragu Arsenala, a biće drugo pojačanje Madriđana ovog leta, pošto je predsednik Florentino Perez pristao da plati Levanteu deset miliona evra za golmana Kejlora Navasa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here