Bajić užasnut atmosferom u Beogradu: Vređali su nas orkestrirano dva sata, sve je bilo ciljano

0
Foto: Igokea/Nikola Vuruna
Dragan Bajić

Trener Igokee Dragan Bajić govorio je za Novosti o duelu protiv Zvezde, kao i o vređanju koje su on i igrači pretrpeli tokom treće utakmice polufinala Aba lige.

Crvena zvezda je slavila u polufinalnom duelu sa 2:1, a treća utakmica posebno je razočarala trenera Dragana Bajića.

– Zvezdi sam čestitao pobedu jer su na parketu pobedili više nego zasluženo, ali uvrede su me pogodile. Dolazile su od ljudi iz rukovodstva Zvezde, a i od publike. Lično mogu da istrpim svašta, a ono što smo doživeli pogodilo me je zbog igrača. To su momci deca godišta moje dece i bilo mi je krivo – rekao je Dragan Bajić za Novosti, a potom je nastavio sa optužbama

– Vređali su sve puna dva sata, koliko smo proveli u hali. Zbog toga sam bio ogorčen. Onaj ko je to organizovao i radio, neka mu služi na čast. To nije lepo i to ničim nismo zaslužili.

Prema rečima Dragana Bajića, njegovim košarkašima je upućena salva uvreda. Takođe, Bajić ističe da su sudije i delegati morali da prekinu ovu utakmicu još ranije zbog publike.

– To se te večeri nije desilo. Mislim da su domaćini morali da uzmu mikrofon i pozovu publiku da prestane sa vređanjem i pljuvanjem. Izolovanih slučajeva i neodgovornih pojedinaca uvek ima svuda, ali ono je baš bilo orkestrirano.

Nakratko se Bajić osvrnuo i na duel iz 2013. godine, kada su igrači i navijači Zvezde doživeli uvrede u Laktašima.

– To nema veze sa tim. Od tada je prošlo dosta vremena, mnogo puta smo se sastajali. Na osnovu toga nismo imali loših iskustava, kao u toj trećoj utakmici polufinala.

Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da odnesu pobedu protiv Budućnosti u prvoj utakmici finalne serije, dok je druga utakmica na programu 18. maja.

1 COMMENT

  1. Uh uh uh… A ti si sačekao nedelju dana pa si izneo te tvrdnje?! Smanji malo razgovore sa Bokanom!Mali partizan iz RS!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here