Facebook/Iris Jones

Ajris Džons iz Vestona na Meru (Engleska), koja se zaljubila u Egipćanina od 35 godina, obratila se Borisu Džonsonu za pomoć kako bi mogla da se uda za čoveka svojih snova.

Ona je prošlog leta upoznala Muhameda Ahmeda Irbrihama na Fejsbuk grupi posvećenoj ateizmu, a samo dve nedelje kasnije mladić iz Gize izjavio joj je ljubav i pozvao je u Kairo.

Otputovala je u novembru, i mada su se tek upoznali, odlučili su da se venčaju. Međutim, na njeno veliko razočaranje, britanska ambasada u Kairu obavestila ju je da mora da podnese potvrdu o razvodu i da nema prepreka sklapanju braka.

Iako im je poslala veliki broj imejlova, diplomate u Kairu ignorišu njene molbe.

Verujući da će premijer Džonson pokazati saosećanje, jer je i sam u vezi sa 24 godine mlađom Keri Simonds, odlučila je da mu se lično obrati:

“Dragi gospodine Džonsone, znam da ste čovek koji ima srce. Želim da se udam za ovog gospodina iz Egipta. Suočavamo se s preprekama i odbijanjem. Vreme nije na mojoj strani. Samo želim da provedem ostatak života s njim”, napisala je u imejlu premijeru, piše Dejli Mejl.

Ona je dodala da je Džonson “čovek s potrebama i željama kao i svi mi” i da ne želi da piše kraljici jer je ona trenutno zaokupljena Harijem, Megan i Endruom, prenosi Blic.

Prošle nedelje, Ajris je gostovala na jutarnjem programu britanske televizije, gde je, između ostalog, rekla da je veza sa Egipćaninom veoma strastvena i da se oseća posebnom, jer je osvojila tako divno biće.

Muhamed se navodno naljutio što je Ajres na televiziji otkrla detalje iz njihovog intimnog života, uključujući i to da su prve zajedničke noći potrošili celu kutiju lubrikanta.

Ona planira da se s Muhamedom vrati u Veliku Britaniju i da će mu ostaviti bungalov vredan 220.000 funti.

Iz Dauning strita joj je stigao odgovor u kome je obaveštavaju da je njeno pismo “prosleđeno odgovarajućem odeljenju”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here