Baka leči Cecu bioenergijom

0

Dobila čudesnu pomoć: Svetlana Ražnatović Ceca
 

Kako "Alo!“ saznaje, pevačica je nedavno posetila baka Lenu, čuvenu bioenergetičarku iz Rusije koja jednom godišnje dolazi u Srbiju, a koja svojim moćima leči brojne svetske džet-setere. Ceca je već posle prvog susreta osetila vidno poboljšanje.

 

"Čim je čula da dolazi u našu zemlju, Ceca je zakazala tretman i pre nego što je Lena doputovala. Ona je Ceci ukazala na tačke njenog organizma koje su slabije i posavetovala je da mora više da se pazi, naročito, zato što joj je posao stresan. Sve što joj se dešavalo u životu ostavilo je posledice na opšte stanje njenog organizma, posebno što je često nastupala prehlađena i pod temperaturom".

 

"Ceca je bila dva puta po dva sata, a Lena je samo pokretima ruku poboljšala protoke kanala u Cecinom telu koji su emotivnim blokadama bili zapušeni. Lena je redak gost naše prestonice, jer ima puno posla širom sveta, gde leči najpoznatije svetske političare, muzičare i SPORTiste", kaže izvor blizak pevačici.

 

Ceca je potvrdila za Alo da je bila na tretmanu.

 

"Ona je jedna divna žena koja svojom pojavom pleni i jako mi je prijao razgovor i tretman kod nje. Pored toga što je vrlo otmena i mudra, poseduje neku toplinu i razboritost kojom leči. Čudesna je", kaže Ceca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here