EPA-EFE
Bakir Izetbegović

Stranka demokratske akcije (SDA) BiH Bakira Izetbegovića traži od Predsedništva BiH angažovanje pripadnika Oružanih snaga na granici sa Srbijom radi, kako kažu, zaustavljanja priliva novih migranata.

– Dalje odlaganje i izbegavanje uvođenja ove mere, koju podržavaju Džaferović i Komšić, a protivi joj se Dodik, ne može se više ničim pravdati – saopštili su iz te stranke.

Oni su pozvali državne institucije i agencije da intenziviraju svoje aktivnosti na rešavanju migrantske krize, jer, kako navode, ne može sav teret rešavanja tog pitanja biti samo na ministarstvu bezbednosti, odnosno njihovom ministru Selmu Cikotiću.

Ukazujući na moguću humanitarnu katastrofu zbog zimskog perioda, SDA smatra da svi nadležni treba da pruže pođednaku podršku, a posebna odgovornost je, kažu, Savetu ministara BiH.

– Kompletno Savet ministara BiH je dužan da ovo pitanje rešava u saradnji sa drugim nivoima vlasti u BiH – saopšteno je iz Izetbegovićeve stranke.

2 KOMENTARA

  1. Opet taj Bakir traži šejtana. Skoro smo tu njegovu vojsku terali od Drine preko Igmana do Sarajeva, pa sad nemamo pametnija posla nego da se opet teramo po šumama. Samo da je on na vlasti pa neka ceo svet razume

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime