Banka Poštanska štedionica a.d.
Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica

Banka Poštanska štedionica A.D. Beograd novi je vlasnik Komercijalne banke a.d. Banja Luka, nakon što je na Banjalučkoj berzi uspešno finalizovana kupoprodajna transakcija.

Ugovor o kupoprodaji Komercijalne banke Banja Luka, Banka Poštanska štedionica i Komercijalna banka a.d. Beograd potpisale su 27. oktobra 2021. godine, a kupovina 100 odsto akcija na Banjalučkoj berzi realizovana je po dobijanju saglasnosti regulatornih tela: Agencije za bankarstvo Republike Srpske, Narodne banke Srbije i Komisije za zaštitu konkurencije Republike Srbije.

Komercijalna banka a.d. Banja Luka

Svi klijenti Komercijalne banke Banja Luka mogu neometano da nastave da koriste sve proizvode i usluge koje su imali u toj banci, kao i dodatne benefite koje za njih i buduće korisnike priprema Banka Poštanska štedionica.

Tim Banke Poštanska štedionica

Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica istakao je da će ova banka, koja ove godine obeležava 100 godina neprekidnog rada, svojom uslugom i ponudom na najbolji mogući način izaći u susret klijentima, građanima i privrednicima u Republici Srpskoj, kao što to čini i u Republici Srbiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here