Banka Poštanska štedionica
Odluka u korist klijenata

Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica u vezi sa aktuelnom temom, naknadama za bankarske usluge u saoštenju za javnost obavestio je klijente o odlukama Banke u njihovu korist.  

Mr Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica

Banka Poštanska štedionica, akcionarsko društvo, Beograd od 1. septembra 2023. neće menjati naknade za usluge povezane s platnim računima.

Iako 1. septembra ističe rok od godinu dana za primenu umanjenih naknada za platne usluge, što omogućava Banci da primenjuje tarife koje su usvojene pre avgusta 2022. godine, Banka Poštanska štedionica je odlučila da i u narednih godinu dana zadrži umanjene tarife u odnosu na važeći tarifnik.

Prema dogovoru Narodne banke Srbije i banaka koje posluju u Srbiji, sve banke su se prošle godine obavezale da do 1. septembra 2023. godine ne menjaju naknade za određene usluge povezane s platnim računima, a da nakon tog datuma mogu da primene obračun naknada u skladu sa važećim tarifnikom.

Kao odgovorna državna banka sa oko 1,5 miliona klijenata, Banka Poštanska štedionica svesna je svoje funkcije i sistemskog značaja koji ima, zbog čega je donela odluku da ne menja Tarifu naknada u radu sa fizičkim licima nakon isteka moratorijuma Narodne banke Srbije i na taj način izađe u susret svojim klijentima.

1 COMMENT

  1. Dzabe, mi iz Kursumlije moramo da platimo taksi da bi otisli do stedionice. Tako da nama to nista ne znaci

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here