Barsa i PAO favoriti u grupi E

0

"Mislim da je kombinacija koju smo dobili na žrebu daleko bolja opcija od one u kojoj bi morali da igramo protiv Izraelaca i Turaka. Moramo u svakom trenutku da se skoncentrišemo na prvog sledećeg rivala i ako to ispoštujemo, ne bi trebalo da bude problema", naglasio je Kreus.

 

Sportski direktor Panatinaikosa Manos Papadopulos ocenio je da je druga faza Evrolige veoma teška, izrazivši uverenje da će Barselona i Atinjani ipak opravdati ulogu favorita.

 

"Mislim da možemo u svakom meču da idemo na pobedu, ne samo u našoj dvorani, već i na gostovanjima", poručio je Papadopulos.

 

Trener Marusija Jorgos Barcokas izrazio je zadovoljstvo što je njegov tim prebrodio prvu fazu i dodao da je u ovakvoj konkurenciji svejedno ko su rivali u grupi.

 

"Želimo da nastavimo seriju dobrih igara i u drugoj fazi i još popravimo svoj renome na međunarodnoj sceni koliko god je moguće. Partizan je širom Evrope poznat po fanatičnim pristalicama, Panatinaikos brani trofej, dok Barselona u ovom trenutku igra najkvalitetniju košarku na kontinentu", zaključio je Barcokas.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here