EPA-EFE/TIM KEETON

Trener Barselone Ćavi Ernandez objasnio je na konferenciji za medije situaciju oko transfera Ferana Toresa iz Mančester sitija. Barselona trenutno nije u mogućnosti da registruje igrača koga je kupila.

Finansijski problemi i dalje su tema broj jedan u Barseloni koja se još jednom našla u situaciji da ne može da registruje pojačanje koje je dovela.

Iako je transfer Ferana Toresa iz Mančester sitija završen pre nekoliko dana između dva kluba i igrača, Tores će morati da čeka registraciju i priliku da zaigra za Barselonu. Naravno, pre svega će morati da se oporavi od povrede.

– Feran Tores je sjajno pojačanje za nas, on je sjajna osoba i odličan fudbaler. Trenutno je u procesu oporavka od povrede, ali znam da je on veoma odgovoran i da će nam njegov dolazak doneti mnogo dobrih stvari, u to ne sumnjam. Feran može da igra na nekoliko pozicija i veoma sam zadovoljan što je klub uradio sve što je bilo potrebno da ga dovede – rekao je Ćavi.

– Sada moramo da rešimo druga pitanja. Neki igrači će morati da odu, a ako Dembele pristane na produženje ugovora sa smanjenjem plate onda ćemo moći da registrujemo Toresa. Nadam se da će se to dogoditi. Preovori su u toku, ali ne idu lako. Ipak, i dalje verujem da će Usman ostati sa nama – dodao je Ćavi.

Barselona je 28. decembra 2021. objavila da je posao oko dovođenja Toresa završen te da je transfer vredan 55 miliona evra, bez bonusa. Tores je ugovor sa Barselonom potpisao do jula 2027. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here