youtube/printscreen
Ivan Ivanović Đus

Poslednji u nizu s neverovatnim zahtevima u razgovoru sa produkcijom rijalitija „Parovi“, bio je reper Ivan Ivanović Đus.

Naime, Đus je insistirao da ima muzički studio, gde će moći da stvara, kad bude imao inspiraciju i zahtevao je, pored ostalih, sitnijih uslova, da jednom nedeljno ide u streljanu.

Ne možemo otkriti da li je u toku izgradnja muzičkog studija i streljane, rano je za otkrivanje –rekli su nam u produkciji rijalitija „Parovi“.

– Činjenica je da će biti izmena, ali to treba da bude iznenađenje. Svakako, nisu Đusovi zahtevi nerealni. Ideja je da se u skaldu sa novom uredničkom dimenzijom, kojom ćemo se prvi put pojaviti ove sezone, uklopimo u postojeći koncept luksuza, glamura, zlatnih slavina i srebrnih pehara. Vremenom smo širili kapacitete luksuzne vile, i ubacivali nove elemente, koji bi im bili dostupni samo u spoljnjem svetu, pa je ideja da im ni ovog puta ništa ne nedostaje, osim što ne mogu da biraju – društvo!

Ali, ono što je još pomenuto, jeste, da je ideja da im se vrati batler, sobarice, da frizer bude sa njima u vili, manikir, pedikir…Da se pored kapsule za solarijum, koju su, učesnici,doduše, najmanje koristili za
sunčanje, a češće za seks, dodaju i fotelje za masažu, ali i sto, sa uposlenim maserkama…Definitivno, luskuz im neće faliti, a verovatno ni njihovi sukobi, i romanse koji su obeležili prethodnu sezonu.

Odmah su se dogovorili oko iznosa honorara za ulazak u osmu sezonu rijalitija „Parovi“ – otkriva nam reperov drug, koji je upućen u pregovore. –

Đus je trenutno na moru, ali na vezi sa produkcijom Hepi televizije. Pare nisu bile problem, jer obe strane znaju šta dobijaju. Đus ne bi bio Đus, kad ne bi zakočio oko muzike. Muzika je njegov život.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here