Youtube/Demokratska Crna Gora
Aleksa Bećić

„Nova demokratska vlast biće pomiriteljska, proevropska, procrnogorska i prozapadna“, poručio je predsednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, u razgovoru sa ambasadorom Kraljevine Švedske Janom Lundinom.

Bečić je rekao da će nova vlada nastaviti da jača spoljnopolitički kurs i da će biti ispunjene sve međunarodne obaveze kako bi se što brže integrisali u evropsku porodicu naroda.

On je istakao da će raditi pošteno, u skladu sa Ustavom i svim drugim pozitivnim propisima i da će jedini njihov prihod biti plata i ništa mimo plate, prenosi portal IN4S.

– Crna Gora će konačno dobiti nezavisne institucije neopterećene balastima prošlosti kojima neće upravljati niko osim ljudi koji se nalaze na njihovom čelu – zaključio je Bečić.

Ambasador Kraljevine Švedske Jan Lundin, čestitao je predsedniku Demokratske Crne Gore na sjajnom izbornom rezultatu. On je pozdravio izjave predsednika Demokrata saopštene nakon izborne noći, sa posebnim osvrtom na jačanje spoljnopolitičkih prioriteta Crne Gore.

– Svaki izborni proces je korak napred za demokratiju, naročito ukoliko se izbori odvijaju u mirnoj i fer atmosferi – zaključio je Jan Lundin.

1 KOMENTAR

  1. После Ђукановића нова, прозападна, лутка се пење на позорницу „Црногорске“ политике. Иначе фудбалер.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime