Foto: EPA/DAVE HUNT
Boris Beker

Bivši Novakov trener, Boris Beker, svim silama je uz srpskog asa.

Novak Đoković i dalje bije bitku za nastup na Australijan openu, otkriveni su i novi alternativni putevi za učešće, uprkos tome što bi konačnu rec trebalo da iznese ministar za imigracije Aleks Hok.

Ako bude dobio zeleno svetlo, Boris Beker veruje da će srpskom teniseru biti teško u prvoj nedelji grend slem turnira u Melburnu.

– Siguran sam da će biti zvižduka, ali je Novak navikao na to, počeo je Beker za BBC.

– Uvek je bio ulični borac, morao je da se bori protiv svih, pa i da pobeđuje publiku. Fascinantno mi je da su ga navijači u Njujorku podržali. Publici će biti teško s njim, ali svakim novim mečom će ga prihvatiti. Činjenica je da će imati tešku prvu nedelju – dodao je Beker.

Beker kaže da je bio na vezi sa Đokovićem.

– Pričao sam s njim i čestitao sam mu, zahvalio mi se na podršci. Međutim, i dalje je u šoku zbog poslednjih dana. Njegov duh je sve bolje, trenirao je… Možda nećete da se složite sa svime što radi, ali morate da poštujete, rekao je Beker i otkrio da je pred Đokovićem najteži izazov u karijeri na grend slemovima.

-Ne verujem da je nekad bio u lošijoj poziciji – poručio je Beker.

Beker smatra da mora da se poštuje izbor Đokovića da se ne vakciniše.

– To je svačiji izbor, iako je život teži bez vakcine. Lično bih mu savetovao da se vakciniše jer bi mu bilo lakše, ali to je njegov izbor i moramo da ga poštujemo – zaključio je Nemac.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here