Promo

Nakon prošlogodišnjeg useljenja zgrade BW Residences, većina stanara druge završene stambene zgrade u okviru projekta, BW Vista, tokom leta se uselila u svoje nove domove

Za stanare zgrade BW Vista, ovo beogradsko leto nisu obeležile samo prijatne temperature, zabavne aktivnosti i druženje na otvorenom, već i početak novog života na obali reke. Kako je druga po redu stambena zgrada Belgrade Waterfront-a završena, ona je tokom leta dočekala prve pojedince i porodice, od kojih se većina već uselila i započela opremanje svojih novih domova. Njihova sreća i novi početak povod su da se podsetimo: šta sve čini život u BW Vista sinonimom za moderno gradsko stanovanje?

Kao što započinje i svaka potraga za novim stambenim prostorom, interesovanje za stan u BW Vista uglavnom je kretalo od njene izuzetne lokacije: u srcu prestonice, a u neposrednoj blizini reke i Sava Promenade. Zamišljen, dizajniran i izgrađen u skladu sa svim zahtevima savremenog stanovnika velikog grada, objekat čistih i jednostavnih linija od početka je privlačio pažnju onih koji žele samo „najbolje od dva sveta“. U okviru 228 stanova – od studio apartmana pa sve do onih sa tri spavaće sobe – BW Vista nudi raznovrsnost u svojoj jednostavnosti: ona je kvalitetna, pouzdana osnova za sve buduće poduhvate svojih stanara, ni u jednom trenutku im ne namećući određeni stil. Eklekticizam ukusa i boja u enterijeru tek je u nastajanju, često uzbudljiviji od onog koji je planiran, jer ne zavisi samo od jedne osobe. Raznolike vizije i inspiracije stanara već unutar zgrade stvaraju atmosferu koja se rečju ne može opisati drugačije, a ni bolje od – beogradske.

Na isti način može se opisati i okolina ove zgrade, u kojoj njeni stanari imaju priliku da beskrajno uživaju. Na samo nekoliko minuta hoda do jednog od omiljenih šetališta pored reke, na kojem se održavaju brojne edukativne, zabavne i rekreativne aktivnosti – uz to i besplatne – pred njima se pruža čitav spektar mogućnosti za provođenje slobodnog vremena. Samo malo dalje, svim svojim čarima osvaja Savamala, pulsirajući kreativni centar grada, a na približnom odstojanju u suprotnom smeru nalazi se i Galerija Belgrade, najveći šoping centar u regionu. Kada uskoro bude otvoren, ovaj šoping mol će u potpunosti redefinisati pojam „tržnog centra“, specijalizujući se za F&B segment, ali i na impresivnom prostoru nudeći poznate domaće i strane brendove, bioskope i mnoštvo drugih zabavnih aktivnosti.

Iako raznolika, okolina BW Vista deli i neke zajedničke osobine, poput kvaliteta i pažljivo osmišljenog dizajna. Upravo zato, jutra stanara mogu početi kafom na terasi ili u modernoj kuhinji koja čini jednu celinu sa dnevnim boravkom, ali i laganim džogingom u obližnjem parku ili porodičnom zabavom na dečijem igralištu ispred zgrade. Oni koji su BW Vistu izabrali za svoj dom uživaće i u zelenilu oko same zgrade, za čiji je izgled zadužena služba održavanja, te će u svakom trenutku izgledati uredno i negovano.

Vrtić „Futurino“ u okviru zgrade predstavlja izuzetnu prednost za porodice sa decom. Umirujući pastelni tonovi stvaraju ugodnu atmosferu za igranje i učenje. Na atraktivni enterier nadovezuje se prostrana terasa idealna za aktivnosti na svežem vazduhu. Uz vrtić na samo koji minut od doma, održavanje balansa privatnog i poslovnog života za zauzete roditelje postaje mnogo lakše.

Ako je BW Vista raj za mališane, ona je ništa manje raj za odrasle, za koje ova zgrada predstavlja novi početak u srcu grada, upakovan u savršeno skockanu formu savremenog i čistog dizajna. Udobni i elegantni stanovi, sa svim dodatnim pogodnostima i sjajnim panoramskim pogledima na reku i grad, pokazali su se kao pravi izbor za brojne zadovoljne porodice koje u njemu već žive i koje grade novo, uzbudljivo poglavlje u svojim životima – ovaj put u svom stanu iz snova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here