Promo
Prodajni centar kompanije Belgrade Waterfront na Sava Promenadi

Savršena prilika da se upoznate sa uzbudljivom atmosferom novog centra grada, kao i da po najboljim uslovima kupite stan svojih snova, pruža se u sredu, 11. septembra od 10 do 19 sati! Za kraj leta, Belgrade Waterfront organizuje Prodajni dan u novom Prodajnom centru u okviru prve useljene zgrade BW Residences.

Na samoj Sava Promenadi, u pravom letnjem ambijentu, posetioci će moći da se upoznaju sa aktuelnom ponudom kompanije, koja obuhvata stambene zgrade BW Parkview, BW Magnolia, BW Metropolitan, BW Arcadia, BW Aurora, BW Terraces, BW Aria, kao i brendirane St. Regis stanove u Kuli Beograd.

Samo na ovaj dan, ukoliko se odlučite na kupovinu stana, moći ćete da iskoristite i neke od posebnih pogodnosti, poput specijalnog plana otplate, pokrivenih troškova za godišnje održavanje zgrade ili troškova notarizacije kupoprodajnog ugovora.

Istovremeno, tokom Prodajnog dana biće predstavljena jedanaesta stambena zgrade Belgrade Waterfront-a, BW Terra! Sastavljena od tri kaskadna bloka, od kojih najviši ima 19, a najniži 15 spratova, ova zgrada je kreacija poznatog domaćeg arhitekte Jovana Mitrovića, koji je projektovao i obližnju zgradu BW Aria. BW Terra će zainteresovanima za novi život na obali reke u najuzbudljivijem delu grada ponuditi izbor od 153 stana – od modernih studija do vanserijskih petosobnih penthausa.

Imajući u vidu da ovu, letnju varijantu Prodajnog dana, organizujemo u novom Prodajnom centru na Sava Promenadi, budući stanari mogu i sami da osete uzbudljivu atmosferu novog života koja ovde vlada. Tu mislim na zadivljujuću lepotu reke i šetališta, na kafiće, restorane, festivale, organizovane sportske aktivnosti, muzičke i pozorišne manifestacije… Pogotovo leti, ovaj prostor vrvi od aktivnosti – ističe Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a.

Kao što će BW Terra i BW Aria deliti brižljivo uređenu zajedničku baštu, tako će veliki park i vrtovi koji oplemenjuju okruženje svake zgrade, uspostaviti prirodnu ravnotežu sa moderno dizajniranim prostorima. Naime, osim originalnih arhitektonskih rešenja zgrada, od kojih sve nude osvetljene, prostrane i funkcionalne stanove, velika pažnja posvećena je sadržajima predviđenim za vreme koje će stanari provesti napolju.

Blizina Save, brojna dečija igrališta, unutrašnji vrtovi u zgradama, ali i veliki park koji se gradi, čine Belgrade Waterfront pravim aktivnim komšilukom, gde za svakoga postoji nešto. Tako će ljubitelji šopinga uživati u najvećem tržnom centru u regionu, Galeriji Belgrade, oni koji cene izuzetne poglede i posebna mesta u spektakularnom vidikovcu Kule Beograd, a svi zajedno u dešavanjima na platou ispred ove monumentalne zgrade.

Za sve dodatne informacije i detalje o zgradama koje su trenutno u prodaji, posetite www.belgradewaterfront.com. Na sajtu se nalaze i najnovije vesti iz života Belgrade Waterfront-a, koje će vam pomoći da u atraktivnom naselju zamislite sebe i svoju porodicu. Izbor je veliki, a kraj leta pravi trenutak da po najboljim uslovima osigurate svoje mesto u novom centru grada!

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here