Promo
BW Aria

Belgrade Waterfront objavljuje početak prodaje stanova u novoj, desetoj stambenoj zgradi BW Aria usredu, 14. avgusta 2019. godine, od 10 do 19 sati, u novom Prodajnom centru kompanije u BW Residences.

Jubilarna stambena zgrada Belgrade Waterfront-a nalaziće se iza prve useljene zgrade BW Residences i uz bulevar koji prolazi kroz ceo projekat. Preko puta BW Aria nalaziće se osnovna škola, a u blizini su brojni restorani, kafići, prodavnice i prostori za rekreaciju. Tokom Prodajnog dana, uslovi kupovine biće najpovoljniji, a izbor stanova najveći.

Desetu stambenu zgradu Belgrade Waterfront-a projektovao je poznati domaći arhitekta Jovan Mitrović, koji je inspiraciju pronašao u neponovljivom beogradskom duhu.

– Kroz BW Aria međusobno komuniciraju staro jezgro grada i novi deo prestonice. Nastojao sam da zgrada odiše ’beogradskom atmosferom’, ali da istovremeno stanari imaju osećaj da je to nešto drugačije, prilagođeno savremenom konceptu života. Glavna karakteristika zgrade su jednostavnost krupnih likovnih elemenata u oblikovanju fasada, funkcionalni  i kvalitetni stanovi sa lođama koje omogućavaju intimnost u okruženju – ističe Mitrović.

Arhitekta Mitrović iza sebe ima više od 30 godina iskustva na domaćem i inostranom tržištu i brojne nagrade za izvedene objekte i na arhitektonsko-urbanističkim konkursima. Neke od njih su i četiri Grand-Prix Salona arhitekture, Nagrada Grada Beograda, Godišnja nagrada SAS i dve Godišnje nagrade Ranko Radović.

BW Aria je objekat čistih linija, čija su tri kaskadna bloka povezana staklenim površinama. U ponudi ima stanove od studio apartmana do petosobnih penthausa, uključujući i dvoiposobne jedinice. Njeni stanari uživaće u blizini parka i reke, kao i u pogledu na Savu ili na panoramu grada.

Početak prodaje desete stambene zgrade za nas je mali jubilej, na koji smo zaista ponosni i koji je još jedan dokaz da nam kupci veruju“, rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a. „Konkretno, BW Aria je odličan izbor kako za porodice, zbog toga što će se nalaziti preko puta škole, tako i za sve one kojima je primamljiv život u epicentru zbivanja, blizu prostora za rekreaciju i brojnih zabavnih sadržaja –dodao je on.

Dodatne pogodnosti za stanare uključuju i uređen prostor ispred zgrade, obezbeđenje i podzemnu garažu. Na nekoliko minuta šetnje nalaze se Galerija Belgrade, buduća najveća šoping i zabavna destinacija, zatim Kula Beograd, budući simbol grada i najviša zgrada prestonice, kao i veliki park i Sava Promenada.

Za sve dodatne informacije, dođite na Prodajni dan, posetite web adresu  www.belgradewaterfront.com, ili zakažite sastanak sa prodajnim savetnikom u jednom od dva Prodajna centra kompanije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here