Belgrade Waterfront

Izvanredna ponuda stanova već od 2.950 evra po kvadratu, uz pozajmicu banke i za kupce bez srpskog državljanstva.

Nova ponuda stambenih kredita za nerezidente omogućava kupovinu stana u Belgrade Waterfront-u svim zainteresovanim kupcima koji nemaju stalno prebivalište u Srbiji. Pored toga, stanove na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu, pored Save i prostranog Savskog parka, sada je moguće kupiti uz kredit i pre nego što je izgradnja počela.

Kvadrat prvoklasnog stambenog prostora u Belgrade Waterfront-u, jednom od najvećih urbanističkih projekata u istoriji Beograda, može da se kupi već po ceni od 2.950 evra po kvadratu, sa uračunatim PDV-om. Trenutno je u izgradnji 11 stambenih zgrada, pa izbor stanova može da zadovolji različite potrebe, bez obzira da li planirate da ovde živite sa porodicom, da boravite tokom dolaska u Srbiju ili da stan izdajete.

Panorama Beograda noću

Želja da posedujete nekretninu u Beogradu, a da ni najmanje ne odstupate od visokih standarda stanovanja u svetskim metropolama, postala je realnost. Prepoznatljiv u regionu, ali i u svetu, po modernom konceptu koji pored funkcionalnog životnog prostora obuhvata brojne sadržaje neophodne za svaki dan, Belgrade Waterfront postaje novi centar Beograda i pomera granice očekivanja i kvaliteta života u gradu i zemlji.

Sava Promenada, šetalište uz reku za odmor i uživanje

Nekada zapušteno priobalje i prostor bez osnovne infrastrukture, u samom srcu Beograda, transformisan je u najlepšu lokaciju podjednako privlačnu posetiocima, ljudima koji traže novi dom i onima koji bi da novac pametno investiraju. Reč je o savremenoj, sveobuhvatnoj gradskoj četvrti koja nudi sadržaje u skladu sa najmodernijim standardima stanovanja. Na desnoj obali Save nalazi se Sava Promenada, jedno od najlepših i najposećenijih gradskih šetališta, kao i najveći tržni centar u ovom delu Evrope – Galerija, destinacija koja nudi sve što vam je potrebno na jednom mestu. Šoping u radnjama popularnih svetskih brendova ili ručak u prestižnim gradskim restoranima sa pogledom na Savu, za mnoge su već postali svakodnevnica. Uz Savu, kao kruna Belgrade Waterfront-a, raste i Kula Beograd, najviša zgrada u regionu, koja će biti prepoznatljiv simbol glavnog grada Srbije.

Kupovinom stana u Belgrade Waterfront-u uživaćete u čarobnom pogledu na reku, park ili panoramu grada, okruženi toplinom i srdačnošću po kojima je Srbija nadaleko poznata. Šetnje nestvarno lepom Sava Promenadom, Savskim parkom i istorijskim Savskim trgom, koji je nedavno zasijao novim sjajem, život na samoj obali učiniće srce zauvek punim, utiske nezaboravnim, a osećaj ponosa što smo dostigli i prestigli mnoge svetske projekte, nenadmašnim.

Moja kuća

Termin za online sastanak sa svojim prodajnim savetnikom možete da zakažete registracijom na belgradewaterfront.com i da saznate sve o stambenoj ponudi i uslovima kupovine. Takođe, izvanrednu priliku da se informišete imate već u petak, 4. juna u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi, kada će stručnjaci za kredite pružati neophodne informacije o pozajmicama za nerezidente.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here