Vesti

U predstojeću nedelju, 1. novembra s početkom u 13 časova, u Srpskom centru u Bonirigu biće održana Godišnja skupština Belih orlova. Aktuelna uprava podvući će crtu ispod takmičarske 2020. u kojoj su rezultati ostali u dubokoj senci nepredvidivih i otežavajućih okolnosti, koje je sa sobom donela pandemija korone.

U skraćenoj sezoni, fudbaleri iz Boniriga igrali su s promenljivim uspehom. Bilo je uspona i padova, a na kraju je osvojeno četvrto mesto u Drugoj premijer ligi NSW, koje definitivno ne ide uz renome najslavnijeg i najpoznatijeg fudbalskog kluba srpske zajednice na Petom kontinentu.

I eliminacija u plej-ofu od kasnijeg prvaka, Akademije Central Koust Marinersa, nije rezultat koji može da zadovolji kriterijume navijača i članova kluba, naviklih na uspehe nekada Avale, a kasnije Belih orlova, koji su ne tako davno bili vladari Novog Južnog Velsa na NPL nivou.ž

Pored izbora uprave za naredni period, za očekivati je da bi pojedini nezadovoljni članovi mogli da traže i raspravu o dešavanjima u mlađim kategorijama, koje su drugu godinu zaredom ostvarile izuzetno loše rezultate u skoro svim selekcijama.

U najkraćem, nedeljna skupština u Bonirigu biće prilika da se uočene anomalije i problemi isteraju na čistac. Ali, pre svega, svi koji su uključeni u rad Belih orlova i svi kojima je stalo do ovog kluba svetle tradicije, trebalo bi da pronađu najbolja zajednička rešenja, kako bi klub sa prekretnice na kojoj se nalazi krenuo u bolje sutra i putevima stare slave.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here