MN Press

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben, sa dva pogotka protiv Spartaka došao je do 49 golova u crveno-belom dresu, a jubilarni 50. najavljuje za utorak i meč protiv Evrope sa Gibraltara na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Utakmica protiv Spartaka bila je “luda” za mene jer sam promašio penal, postigao dva gola, a i skrivio sam penal. Veoma zanimljivo, ali najvažnije je da smo osvojili bodove – rekao je Ben za klupski sajt.

Reprezentativac Komorskih ostrva istakao je da voli da igra na poziciji centralnog napadača, kao što je to bilo protiv Subotičana.

– Gde god me trener postavi na terenu trudim se da pomognem ekipi. Juče sam bio špic i to mi je naravno mnogo lakše, jer sam bliži golu, imam mnogo više prilika da postignem pogodak i ne trčim mnogo kao kada igram na poziciji krila. Ipak, ako trener odluči da ću igrati po strani takođe ću biti srećan.

Sledeći izazov je Evropa sa Gibraltara i prilika za jubilarni 50. gol.

– Na svakoj utakmici pokušavam da postignem gol i pomognem timu, to mi je na pameti. Kada god dođe gol biće dobro. Pedeseti gol je zaista neverovatna brojka za mene, posebno u ovako velikom klubu. To znači da ću ući u istoriju tima i to će biti jako lepo za mene jer sam ovde gotovo tri godine i to je veliko dostignuće – poručio je Ben.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here