MN Press
Bivši saigrači: Zdjelar u duelu sa Benom

Crvena zvezda će posle pauze zbog Uskrsa prvi naredni meč igrati u sredu od 18,30 časova, kad će na stadionu “Rajko Mitić” u okviru trećeg kola plej-ofa Super lige ugostiti ekipu Čukaričkog.

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da crveno-belima u finišu sezone od osvajanja „duple krune“ nije potreban veći motiv.

– Prijala nam je mala pauza od utakmica, s obzirom da tokom čitave sezone igramo gotovo na svaka tri dana. Veliki posao smo već odradili, ali je finiš sezone izuzetno bitan i peta uzastopna titula je dodatni motiv – rekao je Ben za klupski sajt.

Ben je učestvovao u osvajanju prethodne četiri titule prvaka Srbije, a sada mu se pruža prilika da sa Crvenom zvezdom odbrani duplu krunu.

– Jedan sam od retkih igrača koji se može pohvaliti takvim učinkom. U crveno-belom dresu sam osvojio četiri trofeja nacionalnog prvenstva i jednu titulu Kupa, prošla sezona je zbog osvajanja “duple krune” bila posebna, a sada smo veoma blizu da taj uspeh i ponovimo, veći motiv od toga nam nije potreban – kazao je reprezentativac Komorskih ostrva..

Izabranici Dejana Stankovića su pred meč protiv Čukaričkog prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 85 bodova, dva više od Partizana. Ben razmišlja i o utakmici polufinala Kupa Srbije, koju će crveno-beli odigrati protiv Novog Pazara na domaćem terenu.

– Pored nacionalnog prvenstva, cilj je osvajanje i Kupa. Prethodne sezone smo vratili “duplu krunu” na Marakanu i želimo da tako i ostane. Za sada sve ide po planu – rekao je Ben, koji je potom dodao:

– Dugo sam u klubu i svestan sam značaja osvajanja oba trofeja. Naši navijači žive za takve trenutke i kada se prisetim radosti koju smo im priredili posle prošlogodišnjeg finala jedino što želim jeste da i ove godine bude isto.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here