pixabay.com

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zadržali su noćas dva vozača kod kojih je utvrđen alkohol u organizmu i još jednog zbog velikog prekoračenja brzine, saopšteno je iz MUP-a.

Na teritoriji Voždovca noćas je presretačem zaustavljen „pasat“ kojim je brzinom od 187,3 kilometara na sat upravljala 22. godišnja devojka, u delu puta gde je dozvoljena brzina 80. Protiv nje će biti podneta prekršajna prijava.

Oko 22.30 časova, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Gandijeve u Novom Beogradu, nakon saobraćajne nezgode, isključen je iz saobraćaja 38. godišnji vozač „škode“ kod koga je alkotestom utvrđeno 2,20 promila alkohola u organizmu.

Oko ponoći na Čukarici, na raskrsnici ulica Endija Vorhola i Milorada Jovanovića, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao 37. godišnji vozač „golfa“. Kod njega je utvrđeno 2,23 promila alkohola u organizmu.

Vozači koji su vozili pod dejstvom alkohola su zadržani u policijskim stanicama, nakon čega će biti sprovedeni kod sudije za prekršaje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here