EPA-EFE/HAYOUNG JEON
Nemački Bundestag

Nemačko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da se mora izbeći dalja eskalacija između Beograda i Prištine.

“Mora se izbeći dalja eskalacija između Srbije i Kosova. Važno je da Srbija bez odlaganja smanji svoje trupe na granici sa Kosovom”, navodi se u objavi na društvenoj mreži X (Tviter).

Kako se dodaje, Nemačka je, zajedno sa partnerima, u direktnom kontaktu sa uključenim stranama.

“Politički proces treba hitno da se nastavi”, poručuju iz nemačkog ministarstva spoljnih poslova.

10 COMMENTS

  1. Prvo trebate upoziriti Kurtija da povuce specijalne jedinice sa Severa jer vi i Britanci ga podrzavate i on radi to sto radiAko hocete mir poid hitno ZSO formiratii jer bezt oga nikada nece biti mira na Severu.Vi to dobro znateali pravite se naivni

      • Da tacno da je tako pdavno ji je osnovuli ali nije i nece biti.
        Jedino ne razumem nase sah majstore nista se ne drzi pristina a mi sve ko je ovde lud. ?

    • Ne prave se oni naivni nego smo mi glupi sto njima bilo sta verujemo…pa siptar radi sve sto mu oni kazu a nas parkament treba da proglasi okupaciju Kosova od Nato sto i jeste fakat i cim siptari osete gusto Nato posalje stotinak ljudi plus sto ih naravno ne bi spaslo ako vojska krene ali odlucno ne ko u ustasiji…nema s fasistima dogovora sem preko nisana ali to trdba shvatiti i prihvatiti.

  2. Ko će drugi, ako ne istorijski mrzitelji Srba. Srbi im kroz protekle ratove stvorili kompleks, pa de sada svete uz pomoć Amerike.

  3. I MEDVEDOV JE UPOZORIO NEMCE BUDU LI ISPORUČILI TAURUS UKRAJINI RAKETE DUGOG DOMETA DA MOGU DA RAČUNAJU DA BIĆE IM BOMBARDOVANE FABRIKE TE ISTIH U NEMACKOJ I DA SE GURAJU DA UDJU I TRECI SVETSKI RAT PRE VREMENA

  4. Nemačka ne može da se otkčii od nas.Nikad neće zaboraviti da je uvek pognute nosa napuštali našu teritoriju.ŽIVELA RUSIJA.

  5. PA DOSTAVA JE BRE 👍 DO KAD MISLITE VI NEMCI NAPADATI SRBE??? DVA SMO SVETA RAZLIČITA😄 NICHT GENUG DREI MAL???😄

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here