EPA-EFE/Stephanie Lecocq
Jens Stoltenberg

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je danas da očekuje da će Sjedinjene Američke Države ostati “snažan i nepokolebljiv” saveznik u NATO bez obzira ko bude pobedio na ovogodišnjim predsedničkim izborima.

– SAD će ostati snažan i nepokolebljiv saveznik u NATO – rekao je Stoltenberg na konferenciji za novinare u Poljskoj koju je održao sa britanskim premijerom Rišijem Sunakom, prenosi Rojters.

Prema rečima generalnog sekretara NATO, severnoatlantska alijansa čini i SAD “sigurnijim i jačim”.

2 COMMENTS

  1. SAD KAD VAM OJAČA DOLAR😂 U BRIXU😂 DŽABA ĆETE GA ŠTAMPATI😅 PRETAĆE MNOGI PROBLEMI I SA VAMA NIKO NEĆE HTJETI🙏 JENKY😁

  2. SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here