Privatna arhiva
Fudbaleri Springvejl Belih orlova (crveni dresovi) i Ficroj Srbije po zavrsetku meca

Proteklog vikenda, u okviru završnice priprema za nastupajuću fudbalsku sezonu u Viktoriji, srpski klubovi Springvejl Beli orlovi i Ficroj siti Srbija odigrali su jednu od poslednjih provera.

Iako je reč o odmeravanju snaga dva bratska kluba, na terenu nije bilo pardona, o čemu svedoči i rezultat – 6:1 za Orlove.

Razlika u klasi bila je očigledno na strani tima iz NPL 3, koji nije imao milosti prema suparniku iz nižeg ranga takmičenja. Meč je odigran na stadionu u Srpskog sportskog centra u Kizboru.

U susretu rezervnih timova koji je odigran kao predigra, pobedili su takođe Springvejl Beli orlovi sa 3:1.

Najbolji srpski klub u Viktoriji tako je nastavio niz pozitivnih rezultata u pripremnom periodu i utisak je da ekipa trenera Artura Kiričijana spremna dočekuje početak borbe za bodove.

Orlovi u prvom kolu prvenstva NPL 3, u petak 19. marta od 20.30 časova, dočekuje mladi tim člana A-lige Melburn Viktorija. U predigri od 18.15 igraju rezervni timovi.

I sledeća četiri protivnika Springvejl će dočekati u Kizborou, jer je žreb hteo da Beli orlovi čak pet prvih kola igraju na domaćem terenu.

S druge strane, Ficroj siti Srbija igra utakmicu prvog kola Prve državne lige Viktorije u gostima protiv ekipe Kilor park Austrija. Meč se igra u subotu 20. marta od 15.00 časova, a rezervni timovi se sastaju dva sata ranije, takođe na terenu Kilor park rekeativnog centra.
U prethodnoj pripremnoj utakmici fudbaleri Ficroj Srbije su u gostima savladali ekipu Kejsi Panters sa 2:0. Bila je ovo jedna od prvih utakmica u kojoj je većina fudbalera Ficroj Srbije prvi put bila na okupu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here