“Bikovi” uteruju strah, Vučević odličan

0

Beta/AP/D. C.
"Bikovi" zaređali sa pobedama u poslednjih sedam mečeva
 

"Rezultatsku klackalicu" prekinuo je Batler trojkom minut pre kraja. Čikago se ovom pobedom učvrstio na prvom mestu Centralne divizije.

Vašington je u gostima u derbiju večeri pobedio Hjuston sa 104:103, izdržavši nalet Roketsa u poslednjoj četvrtini. Bredli Bil je predvodio Vašington sa 33 poena, a pomogao mu je Pol Pirs sa 21 poenom. Džon Vol je učestvovao u pobedi sa 12 asistencija i 13 poena. Ovo je Vizardsima bila treća uzastopna pobeda u seriji od pet utakmica na gostovanjima. Najefikasniji u Hjustonu bio je Džejms Harden sa 33 poena.

Duel dva tima sa po 21 pobedom imao je odložen početak, pošto je  utakmica zaustavljena posle samo 48 sekundi zbog pokvarenog koša. Pošto osoblje Tojota centra nije uspelo da popravi obruč, napravljena je pauza od oko 20 minuta da se zameni.

LA Klipersi su kod kuće pobedili Jutu sa 101:97 i tako zabeležili 12. uzastopnu pobedu nad Džezom, koji je ovom prilikom postavio negativni rekord po broju uzastopnih poraza od istog tima. Ekipu su do trijumfa predvodili Blejk Grifin sa 24 poena i Kris Pol sa 20 poena i osam asistencija. Deandre Džordan doprineo je trijumfu sa 19 skokova uz pet poena. Najefikasniji u Juti bio je Gordon Hejvord sa 22 poena.

Orlando je u gostima pobedio Majami sa 102:101, predvođen crnogorskim reprezentativcem Nikolom Vučevićem, koji je završio meč sa 26 poena i devet skokova. Majami je predvodio Dvejn Vejd sa 25 poena, od čega je postigao 15 u poslednjoj četvrtini.

Milvoki je posle produžetka pobedio u gostima Šarlot sa 104:94. Junak pobede bio je Brendon Najt, koji je postigao 18 poena, uključujući i polaganje za produžetak. Džered Dadli je dodao 17, a Janis Antetokunmpo 16 poena. Kemba Voker postigao je 28 poena za Šarlot, koji je uspeo da
nadoknadi 21 poen zaostatka u prvom poluvremenu i na kratko povede pred kraj, pre nego što je Najt izjednačio.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here