Instagram

Biljana Sečivanović pojavila se na događaju u jednom prestoničkom restoranu u društvu svog supruga kada je otkrila da planira da se bavi voćarstvom. Ona je ispričala kako nije tip osobe koja je navikla da sedi i da ništa ne radi i da razmišlja o pokretanju porodičnog biznisa u blizini rodnog Mrčajevca.

– Ako ponovo bude zatvaranje zbog korone imam ideju šta bih radila. Baciću se u voćarstvo. Verovatno ću saditi maline u blizini mog rodnog Mrčajevca ili Čačka. Možete li zamisliti mene u malinama?! Osnovaću firmu, baviću se poljoprivredom. Planiram da otvorim poljoprivredno gazdinstvo. Dragica Zlatić, moja draga zemljakinja i koleginica sigurno će mi dati neki savet o poslu, ako mi zatreba – rekla je pevačica, pa dodala:

– Nije da se ne oseća kriza zbog korone, vidi se to po tome što ne izbacujemo pesme, spotove… Sigurna sam da mi maline neće doneti prve godine dovoljno novca za novu pesmu i spot.

– To je više jedan vidi rekreacije, problem je u tome što ja ne mogu da sedim kući i ništa ne radim. Svako ko želi posao može da ga dobije, mogu i kolege moje da rade kod mene, sigurno ne bih nikoga omalovažavala. Želim da to radim sa svojim suprugom i svojom porodicom, sa ljudima iz mog kraja… Kolegama bih dala dnevnicu koliku zaslužuju, kolika im je tarifa toliko bih im dala. Oni bi mogli da dođu da pevaju radnicima, ne bih im dala kilo malina nego njihovu dnevnicu – rekla je Biljana.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime