Instagram
Biljana Tipsarević

U najnovijem izdanju popularne emisije “Magazin In”, voditeljka i autorka Sanja Marinković imala je priliku da ugosti modnu kreatorku Biljanu Tipsarević, TV lice Biljanu Obradović, spisateljicu Zoranu Šulc i pevačicu Slađu Delibašić.

Tipsarevićeva je progovorila o svojoj karijeri i otkrila kako je postigla uspeh. Ona je priznala i da nije uzimala novac od uspešnog supruga i tenisera Janka Tipsarevića.

– Mene nije sramota da kažem da sam podigla kredit, nisam uzela pare od supruga kada sam pokretala svoj biznis, iako je on bio i dalje je uspešni sportista. Gradila sam svoju karijeru – započinje Biljana, pa dodaje:

– Kada zadamo sebi neke ciljeve nikad nam nije dosta, ali zašto ljudi idu na mesec? Nije im dovoljna zemlja, svi hoćemo dalje, i to je okej. Samo treba biti zahvalan, da ceniš i budeš ponosan, potapšeš samog sebe jer je to podsticaj da se ide dalje – priča modna kreatorka.

– Od malih nogu nas uče kada se neka lepa stvar desi da kucnemo u drvo, da se pazimo, da ne ureknemo, a tako pravimo strah u glavi – zaključila je Tipsarevićeva u emisiji “Magazin In”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here