29.03.2024
Home KULTURA FILM “Bilo jednom u Holivudu” otvara drajv-in bioskop na Adi (VIDEO)

“Bilo jednom u Holivudu” otvara drajv-in bioskop na Adi (VIDEO)

Vesti online
Youtube/Con Film Srbija
Bilo jednom u Holivudu

Projekcijom filma “Bilo jednom u Holivudu” Kventina Tarantina, sa Bredom Pitom i Leonardom di Kapriom u glavnim ulogama, 1. juna počeće sa radom drajv-in bioskop na Adi Ciganliji, najavila je Kombank dvorana.

Na repertoaru će biti i “Deadpool 2”, film Dejvida Liča iz 2018. godine, koji je na veliko platno doveo srpskog glumca Stefana Kapičića u ulozi Kolosusa, “Boemska rapsodija” (2018) Brajana Singera, biografski film o životu i radu frontmena grupe “Kvin” Fredija Merkjurija, “Otac” Srdana Golubovića, koji je osvojio nagradu publike u programu “Panorama” i nagradu ekumenskog žirija na ovogodišnjem Berlinskom filmskom festivalu.

Publika će se podsetiti i klasika, prikazanih na Festu 1971. godine: “Goli u sedlu” Denisa Hopera, “2001: Odiseja u svemiru” Stenlija Kjubrika i “Vudstok” Majkla Vadlija , a biće prikazan i  četvorostruki dobitnik Oskara, južnokorejski film “Parazit”, koji se nalazi i na repertoaru kućnog bioskopa MOJ OFF.

Biće prikazan i horor iz 2019. godine “Doktor Slip” Majka Flanagana, baziran na istoimenom romanu Stivena Kinga iz 2013. godine, kao i Tarantinove “Petparačke priče”, “Blejd raner” Ridlija Skota i mnogi drugi.

Do 1. jula publika će moći besplatno da gleda filmove na otvorenom, nakon čega će se ulaznice naplaćivati.

Projekcije su do 7. juna svake večeri, dok će nakon toga dani rezervisani za film biti sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija karata vršiće se preko sajta Kombank dvorane www.kombankdvorana.rs.

Neophodno je, kako kažu u Kombank dvorani, da se rezervacija odštampa, što će ujedno biti ulaznica za film.

Prostor za posetioce biće otvoren sat vremena pre početka filma, a rezervacija je neophodna.

Kompletan repertoar biće dostupan na veb stranici dvorane od 1. juna.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here