Printscreen
Sanja Vučić

Bivši dečko SanjeVučić, članice grupe “Hurricane”, Nikola Đorđević izneo je nepoznate detalje veze sa pevačicom. Oni su nedavno stavili tačku na svoju romansu, a Nikola je ispričao da je njemu Sanja prva prišla, kao i da su živeli zajedno.

– Jesam, zaljubljive sam prirode. Uvek sam bio za veze, nego za neke kombinacije. Ja sam živeo sam, a Sanja je živela kod mene, pa smo se preselili u centar. Ona je prišla meni na ulici – rekao je Nikola.

– Ona je super devojka, druželjubiva, išao sam na njihove nastupe kao gost. Ne znam da li su me više gotivile Ivana ili Ksenija, s obe sam dobar – rekao je on je za “Ekskluzivno”.

Zatim je otkrio da je bio uz Sanju u najtežim trenucima, kada je imala zdravstvene probleme zbog kojih joj je opadala kosa.

– Malo je ona pala u depresiju, jer joj je zbog tog leka počela da opada kosa, dobila je insulinsku rezistenciju… Ja sam, naravno, bio uz nju sve vreme i onda smo počeli vremenom… Ona nije bila za druženje, ja nisam mogao da ostajem kod kuće – rekao je Nikola.

– Odaljili smo se i zbog mog posla, radio sam po 12 sati, 6 dana u nedelji. Tad je bio karantin, ona je sedela u kući. Jednom smo samo otišli u Kruševac. To je bila velika ljubav. Ostali smo u kontaktu, ostali smo dobri, to je moralo tako… Nakon svega nemam gorak ukus. Mislim sve najlepše o njoj – ispričao je Sanjin bivši dečko.

– On je slobodan momak i može da radi šta god želi – kratko je prokomentarisala Sanja bivšeg dečka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here