MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i Javora odigrali su 0:0 na stadionu “Rajko Mitić” u utakmici 12. kola Linglong Superlige Srbije.

Crvena zvezda je imala više od igre, stvarala šanse, a gosti su na golu imali Đorđa Lazovića, koji je činio čuda. Golman Javora je briljirao na golu, a više puta je spektakularnim odbranama sprečio igrače Zvezde da zatresu mrežu gostiju.

Lazović je u 60. minutu odbranio i penal Mirku Ivaniću. Lazović je bivši golman Partizana.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 32 boda, a ovo je bio drugi remi crveno-belih u ovoj sezoni. Zvezda ima i deset pobeda. Javor 12. sa 15 bodova.

Zvezda će u narednom kolu gostovati Radniku, dok će Javor dočekati Radnički.

Stanković: Nedostajao je gol

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da njegovim igračima nedostajao gol da stignu do pobede.

– Falio je gol. Neizbežan je za ovaj momenat u sezoni u ovakvom ritmu. Ne mogu da kažem nismo bili na nivou, falio je gol, a nismo iskoristili penal i dve ‘mrtve’ šanse. Na kraju smo i riskirali – rekao je Stanković i dodao:

– Ne verujem da je Evropa ostavila trag – dodao je Stanković, čiji tim već za četiri dana očekuje novi duel u Ligi Evrope – protiv češkog Slovana u Beogradu.

Ranije danas su igrali: Novi Pazar – Rad 2:1, Bačka – Inđija 1:2, Zlatibor – Vojvodina 0:2, Proleter – Voždovac 1:1, Mačva – Napredak 1:2.

U ponedeljak će se sastati: TSC – Čukarički, Metalac – Radnik, Radnički – Partizan i Spartak – Mladost.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here