Sukobi u Izraelu i Palestini oko pojasa Gaze su eskalirali, ušli su u peti dan, a srpski fudbaler Aleksandar Pešić uspeo je da napusti Tel Aviv.

Bilo je planirano da Makabi igra protiv istoimenog kluba iz Haife polufinale Kupa u sredu, zatim je to odloženo za četvrtak, pa je utakmica do daljnjeg odložena bez novog termina.

Čak je postojala opcija da se meč igra u Haifi, iako je u zemlji ratno stanje, istakao je Pešić za Informer.

– Uhvatili smo kum i ja avion u poslednjoj sekundi i došli smo u Dubai, pa sad gledam kako da odavde dođem do Srbije. Bilo je priče da će u ponedeljak sve da se smiri, ali oni su opet napadali Tel Aviv, i Liban je krenuo, ko zna šta će sve da se desi, a da se vraćam na dve utakmice i da jurim ako opet ispadne nešto, ne pada mi na pamet, iskreno – kazao je Aleksandar Pešić.

– Ako se majci ne javim na telefon, odmah brine! Sa ženom se čujem non-stop! Verujte mi ako makar na kratko ne pogledam u mobilni imam ogroman broj poruka i poziva! Stanje je alarmantno i ne osećam se bezbedno! Želim što pre da odem, najviše zbog porodice koja ovoliko brine, ne želim to da im radim! Imam dete koje uskoro puni tri godine! Fudbal me sada jednostavno ne zanima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here