ATAImages
Nataša Bekvalac

Otkako se po treći put razvela, Nataša Bekvalac tvrdi da nema dečka, ali, ponuda joj ne manjka. Njoj se gotovo svakodnevno udvaraju muškarci, a izvesni Mladen joj je čak ponudio 100.000 evra samo da jednu noć provede s njom.

Od nje ne traži ništa, već samo da mu pokloni pažnju dok se bolje ne upoznaju, nakon čega bi možda između njih mogla da se rodi ljubav. Kurir je došao u posed poruke koju je Mladen poslao Bekvalčenoj u inboks na Instagramu.

– Vidi ovako, ti i ja se odlično poznajemo. Daću ti 100.000 evra za noć s tobom. Ne moraš da me voliš, ne moraš da budeš sa mnom, ali mi daj šansu. Usudi se. Probaj me. Imam kola. Stan. Vikendicu. Imam dvoje dece. Ovo mi je lažni profil, ali to nije ni važno – napisao je u poruci, a potom krenuo da joj se intenzivnije udvara.

– Osvojiću te. Bićeš moja! Ne tražim ništa, samo jednu večeru sa tobom. Jedan trenutak da me vidiš i shvatiš da pravi muškarac postoji. Ja nisam iz te priče IT sektor i bacanje loptica po sportskim i vodenim terenima – naveo je u poruci dečko koji joj se predstavio kao Mladen, aludirajući na profesije Natašinih bivših muževa Luke Lazukića, koji je IT stručnjak, Ljube Jovanovića, bivšeg rukometaša, i Danila Ikodinovića, proslavljenog vaterpolistu.

On joj je obećao i savršeni život:

– Ja ću da ti pružim život, strast, emocije. Pored mene ćeš biti “barbika”. Živa “barbika”. Ona koja hoda ovom zemljom, koja svojom lepotom daje posebnu draž. Odgovori na ovu poruku i tvoj život će se promeniti iz korena. Samo tvoj odgovor je dovoljan da magija počne. Ja te čekam da ti pokažem svoje pravo lice – poručio je izvesni Mladen.

U pitanju je jedan beogradski biznismen koji poslednjih godina živi na relaciji Srbija – Francuska – Švajcarska.

Bavi se prodajom luksuznih automobila. On je u Natašu zaljubljen već izvesno vreme i kad god je mogao, išao je na njene nastupe. On je ovu poruku prosledio prijateljima jer mu nisu verovali da je skupio hrabrost da se udvara pevačici, iako je to uradio sa lažnog Instagram profila.

Nataša Bekvalac je bila nedostupna za komentar. Inače, Nataša nije neko ko prihvata ponude preko društvenih mrežama, tako da ovaj mladić verovatno nema velike šanse. Bar dok je negde ne sretne i uživo joj iskaže svoje emocije.

Gotovo s udajama: Veruje u ljubav, a ne u brak

Nataši su muževi, kako i sama kaže, doneli i radost i bol, ali ona i dalje veruje u ljubav. Nakon tri braka, pevačica pravi razliku između ljubavi i braka kao institucije. – Brak kao instituciju, zaista, smatram besmislenim i prevaziđenim. Radujem se što nove generacije vrlo slično razmišljaju, što nisu opterećeni i što se mnogo lakše nego mi, a pogotovo oni stariji od nas, oslobađaju onoga što nam društvo nameće. Ono nas stavlja u kalupe i samim tim nas ograničava u svakom smislu – rekla je Nataša za Stori.

2 COMMENTS

  1. Dijagnoza : Mateus – Bekvalac sindrom( profesionalna udavača). Nije mi jasno kako covek ima strategiju za uspesan biznis, a na drugoj strani je nesvestan da ga za godinu zivota sa “dijagnozom” ceka razvod uz krivicnu prijavu. Stvarno mi nije jasno

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here