Promo
Boban Rajović

Boban Rajović pre nekoliko dana najavio je iznenadjenje i poklon za svoju publiku, a obećano je, kada je o njemu reč, uvek i ispunjeno!

Danas, baš na Dan zaljubljenih, 14. februara, pevač je objavio svoj drugi mashup, u kojem je otpevao delove svojih najlepših balada.

– Danas je dan ljubavi i osetio sam potrebu da baš ovog dana publiku obradujem mojim najlepšim, ljubavnim pesmama. Verujem i već vidim po komentarima da ovo prija i onima koji su zaljubljeni, ali i onima koji nisu, ili možda nisu najsrećniji u ljubavi – kaže Boban.

– Od srca želim svima da svakog dana vole i da budu voljeni, da neguju ljubav i da budu najbolja verzija sebe – dodaje Rajović.

Na društvenim mrežama, fanovima se obratio sledećom porukom:

– Najdraži moji, verujem da će vas oni koje volite danas najljepše iznenaditi, ali evo i malog poklona od mene na Dan zaljubljenih. Želim vam da baš svakog dana imate pored sebe rame na koje možete da se oslonite i da ljubav slavite svakog dana, ne samo ovog. Koja pesma vas najviše dira? Šta za vas znači 14. februar? Uživajte, i pišite mi. Volim vas!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here