ATA Images
Tanja Savic

Pevačica Tanja Savić vratila se u rodni kraj što je iskoristio stari poznavalc da joj se udvara, ali ona odbija svaki pokušaj, samo da se ne zamera mužu sa kojim nije u dobrim odnosima i koji ima starateljstvo nad decom.

Ona će se sledeće nedelje naći na sudu sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je pre skoro godinu dana odveo decu u Australiju, ali ponovo je u centru pažnje. Pred početak borbe za starateljstvo, Tanja boravi u Smederevu, gde joj se već tri meseca udvara jedan od najbogatijih biznismena.

– Po Tanjinom povratku u rodni kraj, mnogi muškarci su se podsetili zašto je pre desetak godina važila na najlepšu devojku u okolini Smedereva. Jedan od njih je mladi biznismena, muškarac koji je s njom odrastao, a s kojim je, posle udaje, izgubila svaki kontakt – rekao je neimenovani izvor blizak pevačici i nastavio:

“Taj momak je bio zaljubljen u nju, a kada ju je nedavno sreo u jednom restoranu, emocije su ga ponovo savladale. Prišao je stolu za kojim je sedela sa sestrom, pozdravio je, a potom predložio da odu na ručak kada bude imala vremena. Od tada ne prestaje da se udvara Tanji. Šalje joj romantične poruke, skupocene poklone preko zajedničkih prijatelja, posvećuje joj svu moguću pažnju i strpljivo čeka da pristane na ručak”.

Tanja navodno odbija njegova udvaranja zbog zakonitog muža Dušana Jovančevića.

– Odbija iz straha da će Dušan poludeti ukoliko izađe s drugim muškarcem. Vrlo dobro zna da bi on to iskoristio protiv nje i da bi je na sudu predstavio kao bludnu majku. Ukočena je i propušta tu priliku samo da bi konačno bila sa svojim sinovima – rekao je isti izvor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here