Bojana otkucala Milićeva (jer je prevario sa Tamarom)

0

"U tom društvu je izgleda bio svako sa svakim": "Otkucan" zbog preljube?

Bojanu Petrović (28) je Milićev kobne večeri prevario sa Tamarom Bogdanović (23), piše Alo. Lukinog ubicu nakon nesreće na Brankovom mostu tešila je i Dana Manevska (23)

– Bojana je bila u vezi sa Markom, ali je on to veče prevario sa Tamarom, pa je poludela kada je za to kasnije čula. Očigledno je mislila da mu je jedina, ali u svom iskazu nije pominjala njihovu emotivnu vezu.

 

Da sve bude zanimljivije, Milićev je nakon nesreće bio i u šemi sa Danom Manevskom (23), koja je u vreme nesreće sedela na mestu suvozača. On je sa njom te večeri prenoćio u istom krevetu u stanu svog kuma Bratislava Vesovića. Tada su se otarasili Nikole Lepena (33), koji je izašao iz sobe i njih dvoje su ostali sami.

 

Ma u tom društvu je, izgleda, bio svako sa svakim. Tamara je bila u vezi i sa Srđanom Đelićem zvanim Žabac, kaže sagovornik iz istrage i napominje da je Bojana inače tvrdila da se ne seća gde je bila posle nesreće, kada su svi otišli na splav "Fristajler".

 

Petrovićeva je ispričala i da je u "kantrimenu" pre nesreće treštala haus muzika i da su skoro svi bili pijani i veseli.

 

Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je bilo tragova kočenja "kantrimena", kao i da je Luki Jovanoviću od siline udarca, koji ga je prebacio na drugi kraj "lade", polomljene noge i da je zadobio teške povrede glave.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here