Foto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Posle dve godine u Torinu, Ronaldo se tajno dogovorio sa saudijskim Javnim investicionim fondom koji kupuje Njukasl junajted, pa bi tragom tog dogovora trebalo da pređe među “Svrake”.

“Don Balon” spekuliše čak da je Portugalcu ponuđen dvogodišnji ugovor tako da bi u Engleskoj zaigrao prvi put od 2009. godine kada je napustio Mančester junajted i otišao u Real Madrid.

Ronaldo bi ujedno bio i prva velika kupovina Njukasla, mada se prethodnih nedelja pisalo o brojnim igračima koji bi mogli da dođu na Sent Džejms Park.

Veća verovatnoća od dvogodišnjeg ugovora je da će 35-godišnji Ronaldo ispuniti godinu ugovora u Njukaslu i onda karijeru završiti u Sjedinjenim Državama.

Portugalac je i dalje u top formi uprkos godinama, te još uvek nemilice trese mreže u Italiji. Don Balon spekuliše i da Njukasl želi Zinedina Zidana, a kada Saudijci nešto namere, onda ne pitaju šta košta.

Naročito ne kada imaju novca kao što ga ima krunisani princ Saudijske Arabije Mohamed bin Salman.

Isti medij piše i da je Karim Benzema jedna od potajnih želja princa i javnog investicionog fonda, ali će tek narednih sedmica postati poznato koliko su ove tvrdnje bliske realnosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here