Borba još nije okončana

0

Zahvalni ljudima dobre volje: Dejan Marić sa ocem Predragom
 

– Pre svega, želim da se od srca zahvalim tim divnim ljudima iz daleka, koji su mislili na mog sina. U suštini, ni sam ne znam šta bi im drugo rekao i poručio. Njihova podrška za nas vredi više od svakog blaga na svetu. Činjenica je da smo proteklih dana ponovo prošli kroz golgotu, pošto je Dejan pred naš dolazak u Srbiju, opet imao težak epi-napad, što je posledica brojnih hemioterapija i zračenja. Sada teško priča i čuje. Lekari su nam rekli da će to proći u narednih nekoliko dana. Dobio je novu terapiju, pa se nadamo da će se sve stabilizovati. U narednih nekoliko dana moraćemo opet na pregled u Kliničko-bolnički centar Srbije kako bi uradili nove analize, jer je Dejanu ostao mali tumor na kičmi. Tek posle tih analiza, znaćemo šta ćemo i kako ćemo dalje kada je njegovo lečenje u pitanju. Tek kada rešimo taj problem, moći ćemo da se okrenemo operaciji očiju u Novom Sadu – rekao je vidno zabrinut otac Predrag, dodavši:

– Novac za taj hirurški zahvat imamo zahvaljujući brojnim ljudima dobre volje kako iz dijaspore, tako i sugrađana koji su zdušno organizovali razne akcije humanitarnog karaktera za našeg sina. Siguran sam da je naš sin danas živ samo zahvaljujući dobrim željama tolikih ljudi. Neka im se dobro još boljim vrati. Ostaćemo njihovi večiti dužnici.
Prilikom rastanka sa Marićima, pokušali smo da popričamo i sa Dejanom. Pošto nas nije razumeo, jer mu je sluh oslabio, nismo uspeli da dobijemo ni jedan suvisli odgovor. Ono što je bilo primetno, to je da je Dejan porastao i dosta oslabio, ali da mu volja za životom nije ni za pedalj utihnula.
 

Ivana se oporavlja

– Moram priznati da mi je i pored stresa zbog Dejana, laknulo kada je reč o supruzi Ivani. Njeni nalazi su dobri i polako se oporavlja od operacije i zračenja tumora, koji se pojavio na predelu imeđu vrata i glave. To me ujedno i ohrabruje, da će na kraju posle svih muka u proteklih godinu dana, doći i naš red za sreću – mora – iskreno će Predrag.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here